Zakelijk

Altijd de lekkerste koffie uit Rotterdam in jouw horecabedrijf of op kantoor?

Met onze ruime ervaring en productkennis trainen onze barista’s jouw personeel om het beste ‘bakkie’ te zetten.

Betrouwbaarheid door directe levering, persoonlijke ondersteuning, continu kwaliteitscontrole, technische service en de unieke Ketelbinkie koffie smaakbeleving. We zorgen gezamenlijk voor uw gasten en personeel.

  • HORECA

    Ketelbinkie koffie in jouw horecabedrijf? Naast het leveren van de koffie hebben wij ruim 20 jaar ervaring. Zo trainen wij alle medewerkers en helpen ze betere koffie te maken. Het gaat hierbij om continue training van jouw ploeg.

    De trainingen en begeleiding is van het principe handen uit de mouwen en gebaseerd op de praktijkervaring van onze professionele barista’s Het  uiteindelijke doel: efficiënt en effectief werken met een tevreden gast als hoogst bereikbare doel. Die nogmaals besteld en terugkomt. Meer weten? Stel hieronder je vraag en wij nemen contact met je op.

  • OP KANTOOR

    Wil je ook een echt Rotterdams bakkie koffie op het werk drinken? Neem contact met ons op en wij zorgen voor jouw eigenste vers gebrande Ketelbinkie koffie.

    Wil je toch eerst proeven of ben je op zoek naar een koffiemachine maar kom je er niet uit? Er zijn ontelbare mogelijkheden, maar zeg nou eerlijk: Laten we het gewoon simpel houden! Als je hier je gegevens achterlaat maken wij een afspraak met je om mee te kijken en te adviseren.

Ik wil Ketelbinkie bij mij op de zaak