Barista op locatie

Ketelbinkie koffie op locatie

Een barista op locatie voor jouw congres, seminar, bedrijf, evenement of festival. Een mobiele koffiebar of een van onze foodtrucks. Ketelbinkie koffie heeft voor elk event van 1 tot 20.000 personen de juiste koffie oplossing. Iedere koffie vakkundig en versbereid door een echte barista. Met oog voor de gast en liefde voor onze koffie en thee, Natte thee natuurlijk.

Vanuit onze expertise als koffiebrander en theekenner geven we deze kennis over onze producten op een laagdrempelige en entertainende wijze door aan de gast. We hebben tevens een uitgebreide keuze aan patisserie en kunnen eventueel verse stroopwafels bakken.

Mobiele koffie

We hebben een grote aantal oplossingen voor koffie op locatie. We hebben een aantal mobiele koffie oplossingen waaronder onze foodtrucks, te weten: onze 2 Citroen HY-bussen, de VW T2 coffee truck en onze koffie bakfiets. Maar ook de inzet van andersoortige mobiele koffiebar is mogelijk. Indien nodig wordt er gestyled naar het evenement om de presentaties beter aan te laten sluiten op het karakter en de sfeer die neergezet moet worden.

Waarom Ketelbinkie Koffie op locatie?

– Meerdere foodtrucks waardoor 1 adres voor alle koffie op locatie
– Koffie oplossingen voor events van 10 tot 20.000 personen
– Rotterdamse Koffie en Natte thee
– Creatieve koffievariaties
– Creatieve en strakke styling voor koffie op locatie
– Bevlogen en vakkundige barista’s op events
– Exclusieve beleving omdat wij makers zijn van koffie en thee
– Koffie en thee die altijd een lach op je gezicht toveren
– Wij veranderen jouw event in een koffiefeest op locatie

Onze prijzen

 • Citroën HY, Volkswagen T2 Doka of bakfiets
  € 175,00 per dagdeel
 • Kilometervergoeding
  € 0,25 per kilometer
 • Uurtarief barista
  € 45,00 per uur
 • Verbruik consumpties (alle variëteiten)
  € 2,00 per koffie/thee

Bakkie doen?

Nieuwsgierig geworden hoe we jouw evenement tot een groot feest kunnen maken of wil je meer informatie? We spreken graag af om onder het genot van een bakkie jouw evenement te bespreken. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel ons direct: (010) 244 73 70.