Barista op locatie

Ketelbinkie koffie op locatie

Een barista op locatie voor jouw congres, seminar, bedrijf, evenement of festival. Een mobiele koffiebar of een van onze foodtrucks. Ketelbinkie koffie heeft voor elk event van 1 tot 20.000 personen de juiste koffie oplossing. Iedere koffie vakkundig en versbereid door een echte barista. Met oog voor de gast en liefde voor onze koffie en thee, Natte thee natuurlijk.

Vanuit onze expertise als koffiebrander en theekenner geven we deze kennis over onze producten op een laagdrempelige en entertainende wijze door aan de gast. We hebben tevens een uitgebreide keuze aan patisserie en kunnen eventueel verse stroopwafels bakken.

Mobiele koffie

We hebben een grote aantal oplossingen voor koffie op locatie. We hebben een aantal mobiele koffie oplossingen waaronder onze foodtrucks, te weten: onze 2 Citroen HY-bussen, de VW T2 coffee truck en onze koffie bakfiets. Maar ook de inzet van andersoortige mobiele koffiebar is mogelijk. Indien nodig wordt er gestyled naar het evenement om de presentaties beter aan te laten sluiten op het karakter en de sfeer die neergezet moet worden.

Volkswagen T1 | Koffietruck

Onze nieuwste aanwinst. Na een jarenlange fijne samenwerking met Erik hebben we de handen in ineen geslagen en deze super te gekke bus aan onze vloot toegevoegd. De Volkswagen T1 is uit 1965. Gevonden als surfers busje in Portugal en in goede staat. Met de nodige aanpassingen hebben we hem helemaal geschikt weten te maken voor onze koffie op locatie service. Bij deze wagen werken aan de zijkant, maar het is ook mogelijk om extra uitgifte aan de achterzijde te doen. Afmetingen 5 m x 3 m x 2,5 m.

Citroen HY-bus | Koffietruck

Onze 2 HY-bussen (1969) staan garant voor een zeer karakteristieke uitstraling. Er zijn hele boeken over geschreven. Wij hebben ze in originele staat weten te restaureren en omgebouwd tot koffie truck. Een perfecte manier om de gasten in stijl te voorzien van hun espresso, koffie, cappuccino of latte. Door de HY-bussen met elkaar te verbinden kunnen we onze uitgiftecapaciteit van koffie vergroten. Afmetingen 5 m x 2 m x 2,5 m.

VW T2 coffeetruck

De VW T2 doka (1972) met haar ronde vormen. We waren op slag verliefd. We noemen haar ook wel ‘de grasshopper’, we gaan tenslotte met onze barista’s van plek naar plek. We werken vanuit de huif op de achterzijde van de auto. Tevens qua capaciteit uitbreidbaar naar 2 of 3 espressomachines. Ook hier zetten onze barista’s op locatie een bijzondere sfeer neer. Afmetingen 5 m x 3 m x 2,5 m.

Koffie bakfiets

Soms zijn de afmetingen van onze foodtrucks een uitdaging. De koffie bakfiets is dan de oplossing. Voor een authentieke uitstraling hij is zo’n 60 jaar oud. De tijd dat je nog moest trappen om vooruit te komen! Hij bewijst ons momenteel dienst als koffie bakfiets op locatie. 3,5 m x 2 m x 2,5 m.

Waarom Ketelbinkie Koffie op locatie?

– Meerdere foodtrucks waardoor 1 adres voor alle koffie op locatie
– Koffie oplossingen voor events van 10 tot 20.000 personen
– Rotterdamse Koffie en Natte thee
– Maximale beleving we bakken verse stroopwafels op locatie
– Creatieve koffievariaties
– Creatieve en strakke styling voor koffie op locatie
– Bevlogen en vakkundige barista’s op events
– Exclusieve beleving omdat wij makers zijn van koffie en thee
– Koffie en thee die altijd een lach op je gezicht toveren
– Wij veranderen jouw event in een koffiefeest op locatie

Onze prijzen

 • Citroën HY, VW T1 of T2 Doka of bakfiets
  € 300,00 per dagdeel
 • Kilometervergoeding
  € 0,35 per kilometer
 • Uurtarief barista
  € 55,00 per uur
 • Verbruik consumpties (alle variëteiten)
  € 2,50 per koffie/thee
 • Verse stroopwafels
  € 2,50 per stroopwafel

Bakkie doen?

Nieuwsgierig geworden hoe we jouw evenement tot een groot feest kunnen maken of wil je meer informatie? We spreken graag af om onder het genot van een bakkie jouw evenement te bespreken. Laat je gegevens achter op onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of bel ons direct: (010) 244 73 70.